Имайки предвид ценовият шок с който ние се сблъскахме, когато пристигнахме, а предполагам и много от вас ще се сблъскат, искам да предложа места за различни асортименти на прилични цени.
Мебели:
Le cornu- тук има специален щанд, за мебели с транспортни дефекти, който са в пъти по-ниски.
IKEA
Harvey Norman
Fantastic Furniture
Домакински съдове, посуда:
Harris Scarfe-тук се намират страхотни намалени чинии и чаши за по $1-2
Target
K-mart
Big W
Reject shop -магазини, като нашите всичко по 1лв, с разликата че нещата са на различни цени, но много ниски
Teхника:
Harvey Norman
JBHF
K-mart
Target
Big W
Дрехи и обувки: тук аз съм много субективна, нищо не купувам от тук / основно онлайн/.В зависимост от предпочитанията и вкусовете, има различни брандове, според мен тези са най-масовите.
Pumpkin Patch-любимите ми детски дрешки
K-mart
Target
Big W
David Jonеs
MAYER
Храна:
Соles
Foodland
Woolworths
Плодове и зеленчуци:
Пазар-цените са по-ниски и стоката е винаги прясна
Плод и зеленчук
Билети:
News agensy
Info center
Втора употреба:
SALVOS-Salvation Army-това е магазин, наподобяващ нашите втора употреба, но вътре продават всичко каквото се сетите-дрехи, обувки, мебели, прибори за хранене,книги и куп др.неща. В магазина, се предоставят вещи, който вече не използате, сортират се и се продават на символични цени.
Gurmtree-сайт за втора употреба
Коли: предпоръчвам, закупуването на автомобил в края на финансовата година, т.е края на юли
Телефони:
Telstra
Virgin
Vodafone
Големите покупки, планувайте около и най-вече след Коледа и НГ или в края на финансовата година!
Винаги се опитайте да свалите цена, ако решите да закупите кола или техника, в повечето случай работи!
И ако мога да ви посъветвам нещо, тук всичко е на двойни цени, но пък почти всичко се доставя до тук.Почти всеки човек тук, търси първо стоката в еbay, ще разберете защо. Ако пък не ви се занимава, дано съм била полезна.
Мебели:
Le cornu- тук има специален щанд, за мебели с транспортни дефекти, който са в пъти по-ниски.
IKEA
Harvey Norman
Fantastic Furniture
Домакински съдове, посуда:
Harris Scarfe-тук се намират страхотни намалени чинии и чаши за по $1-2
Target
K-mart
Big W
Reject shop -магазини, като нашите всичко по 1лв, с разликата че нещата са на различни цени, но много ниски
Teхника:
Harvey Norman
JBHF
K-mart
Target
Big W
Дрехи и обувки: тук аз съм много субективна, нищо не купувам от тук / основно онлайн/.В зависимост от предпочитанията и вкусовете, има различни брандове, според мен тези са най-масовите.
Pumpkin Patch-любимите ми детски дрешки
K-mart
Target
Big W
David Jonеs
MAYER
Храна:
Соles
Foodland
Woolworths
Плодове и зеленчуци:
Пазар-цените са по-ниски и стоката е винаги прясна
Плод и зеленчук
Билети:
News agensy
Info center
Втора употреба:
SALVOS-Salvation Army-това е магазин, наподобяващ нашите втора употреба, но вътре продават всичко каквото се сетите-дрехи, обувки, мебели, прибори за хранене,книги и куп др.неща. В магазина, се предоставят вещи, който вече не използате, сортират се и се продават на символични цени.
Gurmtree-сайт за втора употреба
Коли: предпоръчвам, закупуването на автомобил в края на финансовата година, т.е края на юли
Телефони:
Telstra
Virgin
Vodafone
Големите покупки, планувайте около и най-вече след Коледа и НГ или в края на финансовата година!
Винаги се опитайте да свалите цена, ако решите да закупите кола или техника, в повечето случай работи!
И ако мога да ви посъветвам нещо, тук всичко е на двойни цени, но пък почти всичко се доставя до тук.Почти всеки човек тук, търси първо стоката в еbay, ще разберете защо. Ако пък не ви се занимава, дано съм била полезна.
Comment