Заветната цел да взема да мина IELTS-a се осъществи, след толкова провали и перипети. Явихме се в края на октомври с жена ми след 2 месечна подготовка от моя страна, подготвях нея и себе си. Изненадата и подогравките полсе много боляха, тя го взе с 6 на всички части, а аз имах L: 7; R: 7; W: 5.5; S: 6. Направо бях обезверял, предишния път ме бяха резнали на спикинга така. На следващия ден отидах да оспоря оценката и много яко се скарахме с всички там, много се въздържах от псувни, ама много. Както и да е, в четвъртък след като бях записал следваща дата за февруари и бях започнал нова подготовка, изневиделица около 2 след обед писъмце озари изтормозената ми душа. Имате промяна в оценката дайте сметка да Ви върнем таксата. Значи съм го вземАл. Отивам и нова изненада W: 6.5. Та това е, от тогава ми е трудно да се оправя още, сега започва следващия зор, оценката. Много ще се радвам от помощ на хора минали през "Инженери австралия". Не спирайте да вярвате в себе си и да преследвате мечтите си. Благодаря за вниманието.
Пожелавам на всички през новата година да имат добри новини.
Дано се видим скоро от другата страна.
Пожелавам на всички през новата година да имат добри новини.
Дано се видим скоро от другата страна.
Comment