Написано от NikiG
Виж мнението
Благодаря за желанието ти да съдействаш на ентусиасти като нас интересуващи се от промяна на полукълбото като място за местоживеене ;-)
Както всички други и аз имам въпроси относно процедурата какво, как и в какъв ред?
Конкретният ми въпрос е в какъв ред се случват или е добре да се случат нещата? Примерно последователността на кандидатсването за виза, IELTS и ACS Skills Assessment-а.
Трябва ли да съм взел вече IELTS за да кандидатсвам за виза-та или може паралелно да се случват 2-те неща.
Skill Assessment-a за професията може ли да се прави отдалечено или някъде в Европа или трябва да се случи в Australia на място. Ако е в Australia, означава ли че чак като е успешен може да кандидатсвам за визата? Интересуват ли се от дипломата в бг и от успеха в бг въобще?
Другият важен за нас въпрос е семейството ни. С жена ми имаме 2 деца на 5 и на 13 години. Според теб по-добре ли е всички заедно едновременно да се пренесем и какви са условностите с децата? (съпругата ми не попада в SOL-a, освен че е музикален педагог, ама това не знам дали ще и го признаят там).
Благоря предварително
Comment