Здравейте, Извинявам се, че създавам нова тема за щатско спонсорство, но имам въпрос с малко по-различен фокус към темата.Искам да се консултирам с хора, които вече са в Австралия с виза 190. Въпросът ми е какви са реалните ограничения и задължения за пребиваване в щата, който ти е дал спонсорството?Възможно ли да пристигнеш и да се регистрираш и след 2 дни да си биеш камшика към друг щат? Предварителни благодаря за отговорите!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Щатско спонсортство - има ли измъкване от щата?
Collapse
X
-
Отг: Щатско спонсортство - има ли измъкване от щат
Доколкото съм чел по други места: никой не може да те спре да се заселиш в друг щат, а не този който ти е дал спонсорство (задължението е само морално), но когато дойде време да кандидатстваш за гражданство или удължаване на визата е вероятно да ти откажат.Last edited by permutation; 12-09-13, 18:10.
-
Отг: Щатско спонсортство - има ли измъкване от щат
Написано от permutation Виж мнениетоДоколкото съм чел по други места: никой не може да те спре да се заселиш в друг щат, а не този който ти е дал спонсорство (задължението е само морално), но когато дойде време да кандидатстваш за гражданство или удължаване на визата е вероятно да ти откажат.
Когато те спонсорира щат, ти подписваш декларация, че ще живееш и работиш там и че намеренията ти са истински.
Написано от Kaliuka Виж мнението
Възможно ли да пристигнеш и да се регистрираш и след 2 дни да си биеш камшика към друг щат? Предварителни благодаря за отговорите!
Бих дал следния съвет: ако не ви харесва щатът, който ви е спонсорирал, изкарайте въпреки това двете години и след това търсете щастието другаде. Въобще силно препоръчвам "игра по правилата" на тези, който са се запътили към Австралия, не защото искам да ги поучавам, а защото е в техен най-добър интерес.
Comment
Comment