Здравейте, ние сме поредната двойка решила да се спаси от България и сме се насочили към Австралия. Благодаря на Jorje, който ме насочи към този форум. От доста време чета всякаква информация относно емиграцията и много неща разбрах, но имам и затруднения. Най- вече в момента в който професията ми от SOL мина в CSOL..
Аз ще съм водеща: боря 142114
2. Тук е малко сложно. Преди 2 месеца си взех диплома за бакалавър финанси - но не мисля да кандидатствам с такава професия. Имам завършен 3 месечен курс (още 2004г)- козметик към техникума по фризьорство и козметика и издадено удостоверение от тях (от министерство на образованието) Както и още един куп дипломи за преминати обучения в Бг и Италия пак за козметик - трейнер - мениджър салон.
3. Имам 10 години стаж в козметични салони - от всеки един от тях (общо 3 салона) имам референции, служебни бележки и т.н.
4. На IELTS - мислех да се явя този месец, но след като всичките ми планове рухнаха след смяната на професията.... го оставих на изчакване. Предполагам че поне 4* 6 ще хвана.
Любо:
1. 29 г.
2. Диплома за средно специално - двигатели с вътрешно горене. / сертификат от FIA за автомобилен състезател
3. Стаж - 10 години
4. IELTS - или ще се бори за 4* 4,5 ако взема виза или ще се плаща и там ще учи
Знам че на пръв поглед - неговата професия е търсена и е по лесно той да вземе виза, но след 2 години чакане да се намотка и да седне да се яви на IELTS стана ясно , че аз трябва да се преборя за виза.
Моята професия я има само в CSOL северните части. И искат да платя освен нормалните разходи за визи, медицински и т.н. допълнително 50 000 $. Надявах се , че аз нещо не съм разбрала, но и Jorje ми потвърди.
Дайте мнение какво да предприема
Благодаря предварително
Аз ще съм водеща: боря 142114
HAIR OR BEAUTY SALON MANAGER
1. 29 г.2. Тук е малко сложно. Преди 2 месеца си взех диплома за бакалавър финанси - но не мисля да кандидатствам с такава професия. Имам завършен 3 месечен курс (още 2004г)- козметик към техникума по фризьорство и козметика и издадено удостоверение от тях (от министерство на образованието) Както и още един куп дипломи за преминати обучения в Бг и Италия пак за козметик - трейнер - мениджър салон.
3. Имам 10 години стаж в козметични салони - от всеки един от тях (общо 3 салона) имам референции, служебни бележки и т.н.
4. На IELTS - мислех да се явя този месец, но след като всичките ми планове рухнаха след смяната на професията.... го оставих на изчакване. Предполагам че поне 4* 6 ще хвана.
Любо:
1. 29 г.
2. Диплома за средно специално - двигатели с вътрешно горене. / сертификат от FIA за автомобилен състезател
3. Стаж - 10 години
4. IELTS - или ще се бори за 4* 4,5 ако взема виза или ще се плаща и там ще учи
Знам че на пръв поглед - неговата професия е търсена и е по лесно той да вземе виза, но след 2 години чакане да се намотка и да седне да се яви на IELTS стана ясно , че аз трябва да се преборя за виза.
Моята професия я има само в CSOL северните части. И искат да платя освен нормалните разходи за визи, медицински и т.н. допълнително 50 000 $. Надявах се , че аз нещо не съм разбрала, но и Jorje ми потвърди.
Дайте мнение какво да предприема
Благодаря предварително
Comment