Здравейте, от началото на годината аз мъжът ми започнахме да се интересуваме от възможностите за имиграция в Австралия, писала съм и в другия форум, много полезна информация и съвети поличих там от доста хора, за което много благодаря .Предпочитам Австралия, но заветните 7-мици на IELTS за сега не са постижими, без тях не можем да съберем точките.
Затова сега се оглеждаме за НЗ
Ние сме на по 40 г., водещ кандидат ще е мъжът ми двамата сме с еднакво образовение, завърши ли сме, през97 г., тогава директо се даваше квалификация магистър, не знам дали ще я признаят.на дипломата пише, квалификация Инженер по Електроника и Комуникации.
Като гледам LTSSL, има много възможности, отделно има завършен Електотехникум, а стажът му е над 20 години, предимно като Електроинженер, предполагам това може да се докаже с пълна оценка
от NZQA, четох, че оценяват до 5 специалности.За сега изкара на ИЕЛТС оверал 6, но мисля, че няма де има проблем с това при следващо явяване.
За мен години - 40, специалностИнженер по Електроника и Комуникации
Следдипломна квалификация 2г Фирмени финанси.
нямам стаж по специалността, но може да се измисли нещо по въпроса, ако е необходимо.Не съм държала ИЕЛТС още.
Предполагаеми точки:
Възраст - 20 т.
Квалификация поне - 50 т.В LTSSL са и Electronics и Еlectrical engeneers
Опит в absolute skill shortage - 30 т. тук не съм сигурна колко са т., така ги дава на points indicator
За моето образование още - 20 т.
На калкуратора ги изкарвам около 130 т.
Това е при положение, че не признаят магистърската степен, а дадат ниво 7или 8.
Обнадеждаващо изглежда и специалността както и да я въртят, гледах в LTSSL, все нещо ще може да се покрие.
Моля за мнения и препоръки, доста по-лесно и бързо изглежда от асестване и виза за Австралия, на надали е така.
Затова сега се оглеждаме за НЗ
Ние сме на по 40 г., водещ кандидат ще е мъжът ми двамата сме с еднакво образовение, завърши ли сме, през97 г., тогава директо се даваше квалификация магистър, не знам дали ще я признаят.на дипломата пише, квалификация Инженер по Електроника и Комуникации.
Като гледам LTSSL, има много възможности, отделно има завършен Електотехникум, а стажът му е над 20 години, предимно като Електроинженер, предполагам това може да се докаже с пълна оценка
от NZQA, четох, че оценяват до 5 специалности.За сега изкара на ИЕЛТС оверал 6, но мисля, че няма де има проблем с това при следващо явяване.
За мен години - 40, специалностИнженер по Електроника и Комуникации
Следдипломна квалификация 2г Фирмени финанси.
нямам стаж по специалността, но може да се измисли нещо по въпроса, ако е необходимо.Не съм държала ИЕЛТС още.
Предполагаеми точки:
Възраст - 20 т.
Квалификация поне - 50 т.В LTSSL са и Electronics и Еlectrical engeneers
Опит в absolute skill shortage - 30 т. тук не съм сигурна колко са т., така ги дава на points indicator
За моето образование още - 20 т.
На калкуратора ги изкарвам около 130 т.
Това е при положение, че не признаят магистърската степен, а дадат ниво 7или 8.
Обнадеждаващо изглежда и специалността както и да я въртят, гледах в LTSSL, все нещо ще може да се покрие.
Моля за мнения и препоръки, доста по-лесно и бързо изглежда от асестване и виза за Австралия, на надали е така.
Comment