добър ден на всички
от 6 месеца с жената сме с мисълта за траина емиграция в нова зеландия.Ровичкахме се натам насам разбрахме повечето от нещата как стават.
Приятел ми каза за този форум та ето ни тук.Като специалисти ще ме информирате ли дали изобщо си заслужава да правя опит или само ще си похарча парите.
така аз съм на 34 години завършил съм техникум по електроника специалност телекомуникации и съобщителна техника средно специално
работя по специалноста си 13 години първо в пощите сега във виваком
имам държан иелс резултата ми е 7.5 преди няколко години
относно женичката
32 годишна
завършила счетоводство и контрол и 8 години стаж
нее държала иелс но мисля че под 5.5 няма да падне
та това сме ние средно статистически българи с една голяма мечта
ако на някои му се занимава с нас ще бъда благодарен да ми каже дали да спрем да мечтаем
от 6 месеца с жената сме с мисълта за траина емиграция в нова зеландия.Ровичкахме се натам насам разбрахме повечето от нещата как стават.
Приятел ми каза за този форум та ето ни тук.Като специалисти ще ме информирате ли дали изобщо си заслужава да правя опит или само ще си похарча парите.
така аз съм на 34 години завършил съм техникум по електроника специалност телекомуникации и съобщителна техника средно специално
работя по специалноста си 13 години първо в пощите сега във виваком
имам държан иелс резултата ми е 7.5 преди няколко години
относно женичката
32 годишна
завършила счетоводство и контрол и 8 години стаж
нее държала иелс но мисля че под 5.5 няма да падне
та това сме ние средно статистически българи с една голяма мечта
ако на някои му се занимава с нас ще бъда благодарен да ми каже дали да спрем да мечтаем
Comment