Здравейте хора!
Доста полезни работи намирам тук, но съм малко изгубен в бюрокрацията по кандидатстване и моля за помощ.
Казвам се Никола. На 38 години съм и се занимавам с графичен дизайн.
Здрав физически и психически. Неосъждан.
Просто средно образование (знам, че не е добре).
Абсолютен самоук във всичко (пак не е добре). Нямам никакви курсове, дипломи, сетификати и т.н.
Имам огромен опит в областта (над 20 години), от който мога да докажа поне половината документално.
От 9+ години работя по специалността в международна фармацевтична компания (офис в София).
Ако на някой му е интересно имам и онлайн портфолио на: www.nikolabliznakov.com
В Appendix 6 - List of Skilled Occupations си намерих длъжността:
232411 Graphic Designer - над 10 години стаж (доказуем).
Имам препоръки (не знам дали е важно) от няколко супер доволни клиента в Сидни (с телефони за контакт и т.н).
Дори в момента разработвам уеб и мобилна апликация с австралийски клиент.
Английския ми е в графа самоук, но този месец ще се запиша на подготвителен за IELTS.
Комуникирам свободно с клиентите си. Малко ми куца произношението, но това е въпрос на практика.
Надявам се поне чрез теста да вдигна малко точки, но това предстои.
Свързах се с агенция за намиране на работа в NZ - хората казаха, че могат да ми намерят работа,
но трябва работна виза. Работна виза евентуално може ако имам job offer и влизам в един
омагьосан кръг.
Дайте идея къде се класирам и какво да предприема, за да си увелича шансовете.
С мен на по-късен етап ще дойдат жена ми Благовеста (нямаме брак, но може да се уреди) и сина ни Крум (4 годишен).
При нас е много подла ситуацията, защото жената е завършила Културология и може да вземе точки за образование, но нейният английски е по-лош от моя. В момента работи за себе си и произвежда ръчно изработени дрехи и аксесоари за малки и порастнали деца
Ами това е за момента.
Ако се сетя нещо допълнително ще допълня инфото.
Благодаря предварително за помощтта.
Доста полезни работи намирам тук, но съм малко изгубен в бюрокрацията по кандидатстване и моля за помощ.
Казвам се Никола. На 38 години съм и се занимавам с графичен дизайн.
Здрав физически и психически. Неосъждан.
Просто средно образование (знам, че не е добре).
Абсолютен самоук във всичко (пак не е добре). Нямам никакви курсове, дипломи, сетификати и т.н.
Имам огромен опит в областта (над 20 години), от който мога да докажа поне половината документално.
От 9+ години работя по специалността в международна фармацевтична компания (офис в София).
Ако на някой му е интересно имам и онлайн портфолио на: www.nikolabliznakov.com
В Appendix 6 - List of Skilled Occupations си намерих длъжността:
232411 Graphic Designer - над 10 години стаж (доказуем).
Имам препоръки (не знам дали е важно) от няколко супер доволни клиента в Сидни (с телефони за контакт и т.н).
Дори в момента разработвам уеб и мобилна апликация с австралийски клиент.
Английския ми е в графа самоук, но този месец ще се запиша на подготвителен за IELTS.
Комуникирам свободно с клиентите си. Малко ми куца произношението, но това е въпрос на практика.
Надявам се поне чрез теста да вдигна малко точки, но това предстои.
Свързах се с агенция за намиране на работа в NZ - хората казаха, че могат да ми намерят работа,
но трябва работна виза. Работна виза евентуално може ако имам job offer и влизам в един
омагьосан кръг.
Дайте идея къде се класирам и какво да предприема, за да си увелича шансовете.
С мен на по-късен етап ще дойдат жена ми Благовеста (нямаме брак, но може да се уреди) и сина ни Крум (4 годишен).
При нас е много подла ситуацията, защото жената е завършила Културология и може да вземе точки за образование, но нейният английски е по-лош от моя. В момента работи за себе си и произвежда ръчно изработени дрехи и аксесоари за малки и порастнали деца
Ами това е за момента.
Ако се сетя нещо допълнително ще допълня инфото.
Благодаря предварително за помощтта.
Comment