Интересно ми е дали някой би се заинтересовал каква информация имаме на лаптопа, мобилните устройства или преносими дискове. Някой да има идея?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бъркат ли по лаптопите?
Collapse
X
-
Бъркат ли по лаптопите?
Новозеландския позитивизъм има действието на българската неволя
Заповядайте в работната ми страница във фейсбук - www.fb.com/hdd123Ключови думи: Няма
-
Отг: Бъркат ли по лаптопите?
Мен никога не са ме карали нищо да правя освен да го сложа в отделна тава. Както Жеко е писал - чел съм, че може да те накарат да го включиш да видят че работи (без да се логваш), колкото да разберат, че се ползва като лаптоп, а не бомба. За достъп до информацията на него нямат право, освен ако нямат заповед за обиск.
Единствено в Израел ми ровиха из мобилния телефон на една супер детайлна проверка, предполагам да видят дали телефонът има достатъчно контакти и в списъка с обажданията дали има достатъчно "реални" такива - да докажат, че се ползва наистина за телефон.
Comment
-
Отг: Бъркат ли по лаптопите?
Обикновено чантите на влизане в Нова Зеландия минават на скенер не за мито, а за биосигурност. Но да, няма основание да го гледат. То мисля, че митническата декларация първо се проверява от имиграционния, който задава един-два въпроса и въз основа на това може да постави и код. Този код се разчита от митничаря и въз основа и на неговите въпроси се преценява дали да те "ровят". Хубаво е, че поне това не го е стресирало. Говорих със Стефан, че са се видели в с Венци в Пърт. Пиши какви са му впечатленията там (на Венци де) ХАХАХА
Comment
Comment