Темата е доста важна, особено що се отнася до признаването на опит. С тази прикачена референция от моята работодателка от САЩ, от Australian Computer Society ми признаха всичкия опит без допълнителни въпроси. Ясно личи, че рефериращият е отделил времето да я напише и е вложил както факти, така и емоция. Забележете колко пъти е споменато името ми, забележете на кое е наблегнато - не само основните длъжности, а и постиженията и това, което ме е направило цЕнен за компанията. И не на последно място удоволствието да се работи с мен. С тази препоръка всеки работодател ще му стана поне малко интересен.
Давам я само за пример и се надявам да употребите добра преценка и да не копирате текста 1:1, защото аз вече съм я използвал където и когато е трябвало и ми е свършила добра работа. Дано помогне и на вас.
Успехи!
Давам я само за пример и се надявам да употребите добра преценка и да не копирате текста 1:1, защото аз вече съм я използвал където и когато е трябвало и ми е свършила добра работа. Дано помогне и на вас.
Успехи!
Comment