Попрочетох из форума и блога, че общо взето всички сте ориентирани към големите градове и ми и е интересно защо е това. От една страна ми е ясно, че заради работа, но се чудех дали има и други причини. Ще пиша и защо се чудя над този въпрос - ние живеем на село, в гората, в Южно Джързи, нямаме съседи, карам поне 10 мили до най-близкия магазин, пак толкова до училище на децата, 35 мили до работата ми. Свикнали сме да сме по-изолирани като местоживеене и така ни харесва, не обичаме лудницата на града, но когато искаме култура сме на час от Филаделфия, на два от Ню Йорк. По принцип гледаме райони които не са толкова заселени и в НЗ, но взех да си мисля че май нещо изпускам от картинката тъй като никой от вас не живее на подобно място. Не се ли кара много при вас? Бензинът предполагам е доста по-скъп отколкото в САЩ.
Засега съм кандидатствала за една позиция в Крайстчърч и гледам и университета в Dunedin.
Засега съм кандидатствала за една позиция в Крайстчърч и гледам и университета в Dunedin.
Comment