Здравейте,преди два дни си направих регистрация и като за начало и може би най-важно да попитам за работа.Завържил съм професионална гимназия по транспорт и енергетика''Хенри Форд''нямам висше образование като съм работил 5 години по специалност двигатели с въпрешно горене и ремонти по ходовата част на автомобили.В момента работя за Луфтханза като авиомеханик,като до 3 години трябва да взема сертификат за това''че съм сертифициран''.
С приятелката ми ни се иска да емигрираме в НЗ(тя е магистър)смятахме точките и се получават горе-долу задоволително.
Питането ми е имам ли шанс да си намеря добре платена работа дали с коли или самолети е без значение и ми е интересно какви пари се взимат за двете професии и дали биха стигали за да живееш нормално.
Благодаря предварително за отговорите.
С приятелката ми ни се иска да емигрираме в НЗ(тя е магистър)смятахме точките и се получават горе-долу задоволително.
Питането ми е имам ли шанс да си намеря добре платена работа дали с коли или самолети е без значение и ми е интересно какви пари се взимат за двете професии и дали биха стигали за да живееш нормално.
Благодаря предварително за отговорите.
Comment