Алелуя мили братко… както казваше мнимото отче в добрия стар уестърн Кет Балу. Най сетне някой от модераторите или там който е се смили и ми разреши да споделям/пиша във форума.
Eдни прекрасни стихове, които не се отнасят точно за маорските земи, но по смисъл са близки.
Ах как искам да замина,
вече съм съвсем голям.
Ето "Дон" и "Магдалина"
ходят всеки месец там.
Безчислена флотилия
изпратил съм в Бразилия,
а сам стоя на кея.
Ще видя ли Бразилия?
Там тропично слънце грее,
там е друго, там е юг.
Армадили, ягуари -
де ще ги намериш тук?!
Бразилия, Бразилия,
ще видя ли Бразилия,
преди да остарея?
Пожелавам успехи в начинанията на всички настоящи и бъдещи кивита от Бг произxод! И преди всичко дано се развива форума все в тоя дух на взаимопомощ и разбирателство, защото информацията дадена тук е слабо казано полезна, тя направо е безценна. Ако преди много години имаше такъв масов достъп до днешния интернет мнозина нямаше да допуснат поредиците от авантюри и да си съсипят бъдещето обикаляйки света, като астероиди без цел и посоки.
Eдни прекрасни стихове, които не се отнасят точно за маорските земи, но по смисъл са близки.
Ах как искам да замина,
вече съм съвсем голям.
Ето "Дон" и "Магдалина"
ходят всеки месец там.
Безчислена флотилия
изпратил съм в Бразилия,
а сам стоя на кея.
Ще видя ли Бразилия?
Там тропично слънце грее,
там е друго, там е юг.
Армадили, ягуари -
де ще ги намериш тук?!
Бразилия, Бразилия,
ще видя ли Бразилия,
преди да остарея?
Пожелавам успехи в начинанията на всички настоящи и бъдещи кивита от Бг произxод! И преди всичко дано се развива форума все в тоя дух на взаимопомощ и разбирателство, защото информацията дадена тук е слабо казано полезна, тя направо е безценна. Ако преди много години имаше такъв масов достъп до днешния интернет мнозина нямаше да допуснат поредиците от авантюри и да си съсипят бъдещето обикаляйки света, като астероиди без цел и посоки.
Comment