Отг: Интересна статия в 24 часа с мнения за емигра
Моето мнение е, че текущото управление попари всички надежди на 'не-мучащите' хора в тази държава да се случи нещо добро и позитивно, и тя да започне най-накрая да се развива. Мога да споделя личното си мнение, на хора, имащи претенции да сме средно-интелегнтни поне и които преди 10-тина години останахме в България с надеждата, че нещо добро ще се случи. Сегашното управление от хора, които ни говорят като на идиоти, мучат и са толкова елементарни, необразовани още повече натикват нещата в калта. Цял свят ни се смее на политиците, а те се хилят като олигофрени и ни засипват с глупости. Съсипаха малкия и среден бизнес, доколкото такъв се беше оформил в предходните години. Всичко поскъпна, ядем боклуци, шири се масова простотия и затъпяване. Няма поглед за развитие на икономиката, който е основният движещ фактор за развитието на една държава. Випюща посредственост се намества във всички нива на управлението и социалният живот. Направо се чудя откъде изпълзяха толкова неграмотни и посредствени люде. И най-ме е яд, че всеки ден и час ме правят на идиот. А форуми от този тип помагат на хората да получат малко повече и по-достоверна информация какво е да си имигрант, и че това не означава непременно да само и единствено да миеш чинии. А и дори да се наложи да миеш чинии, ако знаеш какво искаш и как да го преследваш и постигнеш, то мисля, че нещата винаги се подреждат.
Малко нещо в духа на съвременна България.