Отг: Почистване на спам потребители
Шапка свалям пред добрия тон на мъжете в темата, обаче съм отвратена от мнението и изразните средства на tsvetelina1106. Доста се чудех дали да се разпиша, защото никак не обичам мнения тип "на всяко гърне мерудия", но някак не можах да преглътна просташкия език, използван от споменатия потребител.
Всеки има право на мнение, но би следвало то да се подчинява на елементарно възпитание поне.
tsvetelina1106, не съм ничий адвокат, но като отделна личност ме заинтригува следното нещо - когато задаваш въпрос (дали имаш шанс за имиграция) и някой ти отговори с "Не", защо това те тормози и дори обижда? Самият факт, че питаш във форум, означава че всеки дава субективно мнение. Ако не ти харесва това - питай австралийските/новозенландските имиграционни. А към Мустакар може да се отнесеш поне с елементарно уважение. Може да не споделяш вълненията и интересите на даден човек, но все пак той е в основата този форум да съществува и да може да си развихриш словесната битка. Да не споменавам все пак шанса да се случи грешка (защото всички сме хора и грешим), което ти напълно отхвърляш. А пък по заключения от типа "българските мъже" или "всички жени" или....(схванахте) как си падам... :o
И сега ще дам още едно субективно мнение, можете да го пренебрегнете. tsvetelina1106, ужасена съм, че човек, който е излял такава словесна помия тук се занимава с клинична психология, а уж се предполага, че точно той трябва да има коренно различно поведение и разбиране....
П.П. Jorje, писали сме заедно. Сигурен ли си, че искаш съвет точно от този психолог?!