Среща на всички фенове на НЗ

Здравейте, съфорумци,

предлагам да направим среща, на която да говорим за НЗ и за имиграцията, кой, на какъв етап е и какъв опит има. Мисля, че това ще бъде полезно за всички, които възнамеряват да се качат на самолета за Кивиленд.

Ще очаквам вашите коментари, за да фиксираме време и място на срещата.

Успех на всички!

Отг: Среща на всички фенове на НЗ

Няма ли желаещи за разговор на живо за имиграция в НЗ?

Иска ми се да дойда, но за съжаление не знам къде и кога, за да мога да преценя дали е възможно ;)

Преместих темата в раздел "Събития и срещи", надявам се се съберат мераклии и да има за разказване. Дано да има снимки :cool:

Не е като да няма, но ние сме във Варна

Не е като да няма, но ние сме във Варна

Път към Сф скоро не се ли очертава?

Евентуално за медицински преглед, но не се знае нищо за към момента :(

+ 1 за meet and greet:)

+ Още един мераклия :cool: от София.

Евентуално за медицински преглед, но не се знае нищо за към момента :(

DanyGod,

дай знак като идвате, за да се видим.

Emil и Tigrea,

хайде да се видим в неделя следобяд например към 16ч на някое от кафетата на Ариана. Ако сте ОК, дайте знак.

Поздрави!

Само отговора да не е на лични. Искам и аз да знам къде ще се срещнете. Идва ми се. :cool:

Само отговора да не е на лични. Искам и аз да знам къде ще се срещнете. Идва ми се. :cool:

Всички уговорки са тук. Предлагам да се видим утре (27 октомври), 16ч в първото кафе/ресторант на Ариана откъм Орлов мост (лятото изкарват навън много дървени маси и пейки). Нека финално се преброим тук, за да знаем, колко човека чакаме. Моят телефон е 0889700160, ако не се намерим. Аз ще съм с бежова шапка.

Ако някой все пак е решил да дойде на срещата, аз съм вътре в заведението, а не на масите отпред.

Дано да се съберете. Аз съм мислено с вас :)

А като имаме път натам - ще пишем

Равносметка след днешната среща:

Чакане един час на уреченото място и никой не се появи. За срещата имаше потвърждение от 3-ма човека. Както и да е. Поне времете беше хубаво :-)

Много гадно така :( Явно сме много несериозни емигриращите към Нова Зеландия

Много гадно така :( Явно сме много несериозни емигриращите към Нова Зеландия

Приемам, че всички, които потвърдиха, са имали ангажименти точно тогава :) Ако се появи желание за нова среща, ще съм там.

Здравейте, съжалявам че така се е случило, но мисля че все ще успеем да се съберем. Миналият път не съм потвърждавал, но се надявам този път да успеем да се съберем.

Поздрави,
Емо

Здравейте, съжалявам че така се е случило, но мисля че все ще успеем да се съберем. Миналият път не съм потвърждавал, но се надявам този път да успеем да се съберем.

Поздрави,
Емо

Направете договорка и ще дойда :)