Отг: Оценка на шансовете Румяна и Станимир
Намерих си старата тема с питането за шансовете и слагам информацията за нас тук, за да не разводнявам другата тема в Стандарт на живот.
Средата на април получих имейл от Борда на соц. работници, че ми признават квалификациите и ме канят да се регистрирам :) Бяха невероятно приятни да се работи с тях, говорихме доста чрез мейли, помогнаха много в процеса защото нещо се случи с пакета с документите и след десет дни ни кост, ни вест ми казаха да си пратя сканирани документите по имейла. Не знам дали просто са толкова найс, или срещата им с уни си оказа влиянието, защото ме очакваха и за два дни ми пратиха резултатите.
Уни затвориха рикрутмънт-а миналата седмица и в следващите няколко седмици ще интервюират и ще говорим пак за дати.
Средата на май. Писаха ми пак от уни, че са успели да намерят човек който да започне юли. За съжаление са намерили още един, хахах, така че аз увяхвам :) Но този вторият човек не бил регистриран в Борда на соц. работници и ако не успеели да се регистрират (малко вероятно) ще задържат позицията за мен, за да започна декември.
Допълнително ми казаха, че евентуално ще има един човек който да се пенсионира на Хоукс Бей кампуса, но няма да знаят със сигурност до края на юли и ако това стане искат да ми предложат тази позиция, която е със започване януари.
Аз им благодарих за помощта, времето и желанието да работят с моите таймлайнс и им се извиних за причинените трудности. Както и че ще се радвам да работя с тях на който и да е кампус. Така че моята история приключва засега.
Има нова позиция в друг институт ъф технолоджи в Нортленд, но няма да кандидатствам засега там поради криворазбрано loyalty към сегашния уни. Ако юли ми кажат че няма да стане тогава ще започна да гледам по-често за отворени места и да кандидатствам за отворени позиции навсякъде. Също мисля и да си разпратя кавър летър и резюме до всички университети, които имат програма по социална работа.
Междувременно ще си завърша регистрацията в Борда на соц. работници за да имам предимство при кандидатстването.