Sasho докладва коментар в блог.

Причина:Обидни квалификации и подигравателно отношение
Коментар: To Down Under and ... 2
Блог: Jorje
Модератори: Недостъпен

Публикувано от: Gianni
Оригинално съдържание: Чета Ви и се кефя на открития, които чичо ги е направил мноого години преди мнозина младежи тук.
BAWE открива, че Sasho бил с 3 датапойнтс в този форум (живял си в 3 различни държави за поне 3 години или повече) и "Oооо ... велико", а аз какво да кажа с моите скромни 28 на 3 континента?! Ами нищо трайкам си.
Младежи, направо ми разбихте тотално детските представи за Долната земя - OZ & NZ! Аз през всичкото това време си мислех, че робовладелския строй процъфтява само в останалия Божи свят (имам предвид Европата, Африка и Азия - или по-накратко там където съм бил).
Не искам да преповтарям уникалното "откритие на топлата вода", но има поне 2 основни положения в живота:
1. Всеки един от нас има свой път на развитие, който е несъпоставим с този на никой ближен.
2. Късмета е също много лична работа, или както обичам да казвам: Дали ще намериш вървейки на пътя една чанта претъпкана с Cash или ще спечелиш същата тази сума от тото е равносилно.

А на този на който не му върви, дори и жена му умира след него! Колкото до емиграцията ... гледам мнозина са го разбрали - Тя не е за всеки!!! За тази работа, се искат "железни топки" м/ду краката. Иска се кураж преди всичко, а не само мераци за по-добър живот и разни дипломки с Големи специалности от "тук и там".

Успех на всички в начинанията!