Митница - АУ

...

Отг: Митница - АУ

Не вярвам някой да ти направи проблем за лекарство - нека е в оригинална опаковка с листовката + рецепта (няма нужда от превод). Надявам се, че е станало дума за хипертонията при медицинските и е отбелязано. Да не кажат на границата, че е лъгано в медицинските. Че каквато съм зла пророчица...

Мен ме питаха имам ли лекарства, казах че имам но са без рецепта и това беше.
Мисля че там където оглеждат и разпитват за багажа нямат достъп до компютър, гледаха само багажа, паспорта и декларацията която попълваш на влизане.

Най-добре би било вземам си една опаковка от лекарсвото си е немско известно е има го и в Австралия, както пише Ники упътване, но то е на български, така че няма смисъл от него. Купил съм го без рецепта, което е така. Аз и без това мисля да си взема и някой други лекарства например някой антибиотик за всеки случай, ако кажат не може да се внесът ОК заминават в кошчето не мисля, че ще е проблем те не са някой опасни субстанции биха могли да ги проверят. Аз мисля така, може би както е писала Ани ако се отговори че имаш лекарства с рецепта тогава биха гледали и проверявали на компютъра има ли някакъв рекорд от медицинските. Чудя се, предполагам това е бял кахър, но по-добре е да се пита, отколкото да се разправяме там.

RosDi, какво каза във Вита за хапчетата за кръвно ??

Нищо, не са ме питали, а и аз не се натисках да казвам.