Заветната цел да взема да мина IELTS-a се осъществи, след толкова провали и перипети. Явихме се в края на октомври с жена ми след 2 месечна подготовка от моя страна, подготвях нея и себе си. Изненадата и подогравките полсе много боляха, тя го взе с 6 на всички части, а аз имах L: 7; R: 7; W: 5.5; S: 6. Направо бях обезверял, предишния път ме бяха резнали на спикинга така. На следващия ден отидах да оспоря оценката и много яко се скарахме с всички там, много се въздържах от псувни, ама много. Както и да е, в четвъртък след като бях записал следваща дата за февруари и бях започнал нова подготовка, изневиделица около 2 след обед писъмце озари изтормозената ми душа. Имате промяна в оценката дайте сметка да Ви върнем таксата. Значи съм го вземАл. Отивам и нова изненада W: 6.5. Та това е, от тогава ми е трудно да се оправя още, сега започва следващия зор, оценката. Много ще се радвам от помощ на хора минали през "Инженери австралия". Не спирайте да вярвате в себе си и да преследвате мечтите си. Благодаря за вниманието.
Пожелавам на всички през новата година да имат добри новини.
Дано се видим скоро от другата страна.